Elérhetőségek

Angels Beauty szalon

Cím: 9700 Szombathely,
Körmendi u. 52-54 - Savaria Plaza
Telefon: +36-94/394-862
E-mail: angelsbeautyszalon@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő 8:00 - 19:00
Kedd 8:00 - 19:00
Szerda 8:00 - 17:00
Csütörtök 8:00 - 19:00
Péntek 8:00 - 19:00
Szombat 8:00 - 17:00
Vasárnap Zárva

 Fodrászat


Szakembereink különös figyelmet fordítanak arra, hogy a vendég hajtípusával, arcszerkezetével, személyiségével, életstílusával és aktuális életszakaszával harmonizáló frizurát alakítsanak ki, amely ráadásul otthon is könnyen kezelhető.

Az egészségtudatos magatartás egyre inkább áthatja mindennapjainkat, ezért fontos szemponttá vált egy olyan szolgáltatás megjelenése a fodrászaton belül, amely képes eme életmódbeli elvárásnak megfelelni. Ebben nyújt segítséget a Matrix professzionális termékeink belüli Biolage hajápoló család, illetve a Loreál ammóniamentes hajfesték is.

  • Adja át magát Biolage egyedülálló élményének és éljen át felejthetetlen pillanatokat a természet pihentető ölelésében! A Biolage olyan szalonban alkalmazható professzionális szolgáltatások körét kínálja a vendég számára, mely kielégíti minden hajtípus igényét. A termékek magas fokú biztonsági és hatékonysági követelményeknek felelnek meg, minimalizálva a környezeti terhelést.
  • Inoa hajfesték: egy egyedülálló, kivételes kényelmet és igazi élményt kínáló hajfestési technológia. Az ammóniamentes hajfesték kíméletesen hat a hajra és a bőrre.
  • Steam pool: gőzös hajsimítás Pro-keratin tartalmú tápláló technológia együttes erejével, mely teljes körű ápolást nyújt nemcsak a hajszál felületén, de annak belsejében is.
  • Matrix a világ egyik legnépszerűbb hajápolási márkája, mely a legújabb technológiákat használja fel annak érdekében, hogy termékeivel a legjobb eredményeket tudjuk produkálni vendégeink számára. Palettáján megtalálható hajfestéke mellett, ammóniamentes hajszínezője is
  • Szalonunkban ezen felül további szolgáltatások is elérhetőek,  érdeklődjön fodrászainknál.

Matrix termék értékesítés

A Matrix kínálatában minden hajtípusra találhat készítményeket. Mindegy, hogy az Ön haja zsíros, sérült, száraz, töredezett vagy elvékonyodott – a samponok, kondicionálók, tápláló olajok és egyéb Matrix termékek segítségével gyorsan visszanyerheti haja egészségét és szépségét. Mondanunk se kell, hogy a Matrix megoldást jelent a korpásodásra hajlamos vagy ritkuló hajra is. Külön fejezetet képvisel a styling. A Matrix számos különböző lakkot, modellező pasztát, hajrögzítő habot, sprayt és más érdekes terméket szállít a piacra, amelyek lehetővé teszik, hogy otthon feltételek mellett alkosson modern, szép frizurát. Elegendő csak szabadjára engedni fantáziáját és kreativitását. Minden készítményt úgy alakítanak ki, hogy Ön azzal kellő képzettség nélkül is a lehető legjobb eredményt érhesse el.
Minőségi termékek elérhető áron.
Vissza az előző oldalra!
Angels Beauty szalon - Magyar